Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/admica.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Referencer | Admica.dk

Referencer

Vi kan varmt anbefale Admica, som har udarbejdet vores årsregnskaber, samt foretaget de fornødne indberetninger, de seneste år. Comet Computer ApS er specialister indenfor datafangst, stregkoder, plastkort, automater og betalingsløsninger.
– Comet Computer ApS

Absolut professionel bogføring og revision til tiden.
– Bjørn Nørgaard ApS www.dtanlaeg.dk

Jeg fik anbefalet Admica igennem en forretningsforbindelse da jeg søgte kompetent rådgivning og regnskabskyndig hjælp. Jeg driver en mindre virksomhed som er en paraply af forskellige brancher jeg beskæftiger mig med, derfor har jeg brug for en tovholder der kan holde hovedet koldt også når det går lidt for stærkt engang imellem.

Jeg giver Admica mine bedste anbefalinger med på vejen og vil specielt anbefale mindre og mellemstore virksomheder at tage kontakt da man ikke forsvinder i mængden og bare bliver et kundenummer.
– Jack Sanneh, Direktør, Kool Jack Entertainment ApS

“Ekspertise i højklasse. Admica hjalp mig med at få overblik og jeg følte mig tryg i forhold til hans råd og vejledning. Jeg kan anbefale hans rådgivning til enhver”.
– Line Kamstrup, Psykolog, Mindful Terapi